"Вони долб***би. Інфантильні, причому": "Слуга народу" влаштував скандал і образив батьків школярів через гроші

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Максим Бужанський образив батьків учнів однієї зі шкіл Дніпра і закликав їх самостійно купити кришки від каналізаційних люків, замість того щоб вимагати це від влади. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами нардепа, він 4 години спілкувався з жителями свого округу. Як з'ясувалося в ході зустрічі, на території однієї з місцевих шкіл виявлено 20 відкритих люків.

"Ціна одного люка - 500 гривень. Питаю - а що, батьки не можуть скинуться по 100 гривень і купити ці люки? Жах в очах, ні, вони категорично проти, ми ледве змусили їх купити в школу кілька десятків перегорілих лампочок", - пише депутат.

Після цього він вибухнув образами на адресу батьків школярів і пообіцяв сам купити люки. "Але прийду на збори і скажу батькам, що вони долб***би. Інфантильні, причому. Мені не пох*р, що їхні діти можуть зламати ноги, їм пох*р", - додав він.

У коментарях нардепу нагадали, що батьки школярів платять податки, з яких повинні оплачуватися подібні послуги, а також що на оплату всіх подібних проблем у багатьох може не вистачити грошей.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...