"Вони думали, що я їх боюся, втечу, сховаюсь: Мера Дніпра Бориса Філатова обстріляли зеленкою (фото, відео)

У суботу, 5 вересня, під час зустрічі мера Дніпра Бориса Філатова з городянами, яку той проводив на одній з вулиць міста, пролунав постріл з пейтбольного маркера, який був заряджений зеленкою, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал "Х*вий Дніпро".

Як сказано в підписі до оприлюднених кадрів, інцидент стався близько 14:40, на вулиці Марії Лисиченко, 11. Припускається, що постріл було зроблено з пейнтбольного маркера. Охорона прикрила мера і вивела з місця зустрічі, але через деякий час він повернувся і продовжив спілкування в забрудненій зеленкою сорочці.

Борис Філатов пізніше опублікував свої фото з місця інциденту і прокоментував те, що трапилося, на своїй сторінці в Facebook.

"Вони думали, що я їх боюся, втечу, сховаюсь. А я продовжую проводити зустрічі навіть злегка змінивши колір :)) Ви можете мене тепер тільки вбити. Тому, що я ніколи не позеленію. Як би вам цього не хотілося", - написав він.

За інформацією очевидців, до місця події викликали поліцію. Особу чоловіка, який це зробив, встановили, вживаються заходи для його затримання.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...