"Вони готуються до нового удару": Арестович розповів, скільки ракет залишилося у Росії

Росія, ймовірно, готується до нового масованому обстрілу України. Однак ракетна потужність ворога поступово зменшується. Ракет у противника залишилося на кілька атак, повідомив радник Офісу президента Олексій Арестович в ефірі Фейгін Live, передають Патріоти України.

"Вони готуються до нового удару. Всі офіційні і неофіційні попередження передані - не ігноруйте повітряну тривогу найближчим часом", - заявив Арестович.

За його словами, кількість ракет в Росії знижується. "Структура ракет в Росії змінюється не на їхню користь. На момент минулої атаки в Росії залишалося 460 – 500 крилатих ракет", - зазначив Арестович. Він пояснив, скільки разів Росія зможе вдарити по Україні:

  • якщо будуть запускати по 100 ракет, як раніше - це ще 5 атак,
  • якщо по 70 – 7-8,
  • якщо по 35 – 10-15 атак.

П'ять років... і далі

понеділок, 20 травень 2024, 20:19

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України. Не лише, щоб звинуватити опонентів у «розхитуванні човна під час війни». Для звинувачення опо...

Підприємцю з Куп'янська винесли вирок за співпрацю з росіянами (фото)

понеділок, 20 травень 2024, 20:14

Червонозаводський районний суд Харкова виніс вирок власнику продуктової бази у місті Куп'янськ Сергію Ганусу. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді трьох років ув'язнення, позбавлення права займатися господарською роботою на дес...