"Вони говорять, а вирішує народ": Ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" (онлайн-трансляція)

Головними темами сьогоднішньої програми стануть обмін полоненими з РФ, а також останні найскандальніші законопроекти нової влади України.

Сьогодні о 21:00 на телеканалі "Україна" виходить вже друга серія політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера", передають Патріоти України.

Ведучий заінтригував анонсом на своїй сторінці в Facebook. "Ми покажемо і розповімо, чим насправді дихає Україна", - написав Шустер. Він уточнив, що головними темами сьогоднішньої програми стануть обмін полоненими з РФ, а також останні найскандальніші законопроекти нової влади України.

За даними Шустера, в програмі 13 вересня участь візьмуть голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, Михайло Саакашвілі, міністр оборони Андрій Загороднюк, політик Степан Хмара, "кіборг" полковник ЗСУ Андрій "Рахман" Гречанов, депутат Сергій Власенко, колишні в'язні Кремля Ахтем Чийгоз і Андрій Жемчугов. "Вони кажуть, а вирішує народ", - заявив Шустер. Варто зазначити, що особливістю нового ток-шоу є зчитування спеціальними камерами емоцій гостей студії.

Через антисемітські гасла: Кандидатку в президенти США затримали під час пропалестинської акції

неділя, 28 квітень 2024, 20:28

Під час студентських демонстрацій в американських кампусах проти війни в Секторі Гази поліція затримала сотні людей. Серед них – кандидатка у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Прессекретар Джилл...

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...