"Вони, як слони в посудній лавці": Сестра Меган Маркл прогнозує розлучення родички з принцом Гаррі

Зведена сестра Меган Маркл вважає, що шлюб герцога і герцогині Сассекських завершиться розлученням, якщо вони не отримають «широку консультацію» психологів, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

У своєму коментарі Саманта Маркл припустила, що герцог, можливо, вже «ставить під сумнів» шлюб, і передбачила, що принц Гаррі може «стати неприємним», коли «почне не погоджуватися з нею або віддалятися від неї».

Також у своєму коментарі TMZ передбачила, що герцог і герцогиня Сассекські поїдуть вибачатися, за те, що вони наговорили в інтерв'ю Опрі Вінфрі, звинувативши королівську сім'ю в расизмі. Саманта Маркл звинувачує сестру в «нарцисистському розладі особистості», і нагадала, як вона «образила» їх батька Томаса Маркла, вчергове, порадивши сестрі, публічно вибачитись.

«Я бачу, що це закінчиться розлученням, якщо вони не отримають широку консультацію і не погодяться працювати над тим, щоб бути чесними, працювати над вибаченнями перед усіма, кого вони образили, поводячись в останні два роки, як слони в посудній лавці», — сказала вона, додавши, що вони завдали британській королівської сім'ї великого збитку.

«Може, він [Гаррі] вже сумнівається в тому, що відбувається, якщо у нього, звичайно, функціонує лобова частка. Гаразд, йому ж не 12», — додала Саманта Маркл, — «Який чоловік буде щасливий і йому буде комфортно в такому стані? Думаю, що він починає заперечувати або навіть віддалятися від неї, і може стати неприємним, якщо у нього не буде хорошого адвоката або їм не нададуть дійсно хорошу консультацію».

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...

Через закон про передачу заморожених російських активів Україні: Медведєв "лякає" громадян США вилученням майна

субота, 27 квітень 2024, 19:53

Заступник голови Радбезу РФ та експрезидент Росії Дмитро Медведєв вкотре зробив «гучну» заяву та «пригрозив» США конфіскацією активів їх громадян нібито у відповідь на закон про передачу заморожених російських активів Україні. Про це у суботу, 27 квітн...