Вони є в усьому світі? На італійському фрегаті під час навчань Sea Breeze помітили двійника Зеленського (фото)

На навчаннях Sea Breeze, які в кінці червня стартували в Чорному морі, помітили двійника президента України Володимира Зеленського. На це звертає увагу Telegram-канал "Политика страны", передають Патріоти України.

Днями на італійському фрегаті Virginio Fasan, який бере участь в навчаннях, помітили чоловіка, якого можна сплутати з українським президентом. Однак на знімку не Зеленський, а італійський матрос, як дві краплі води схожий на главу держави.
Нагадаємо, це не перший випадок виявлення двійника Володимира Зеленського. Так, наприклад, користувачів Facebook насмішила фото, де людина, досить сильно схожа на президента України, їде у вагоні метрополітену.
Після цього журналісти з'ясували, що двійник Зеленського з метро Москви виявився маляром-узбеком Умідом. Чоловік розповів, що його часто впізнають на вулиці, а на роботі в якості жарту називають Зеленським. За словами Уміда, раніше він не знав, хто такий Володимир Зеленський. А друзі ще в 2017 році розповідали, що є такий зовні схожий на нього гуморист. Однак коли він став президентом, Умід подивився з ним відео і також помітив схожість.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...