Вони мають особливе завдання: Радник мера Маріуполя розповів, яких росіян зараз масово завозять до міста

До українського Маріуполя, де продовжуються точитись бої з нашими бійцями на "Азовсталі", окупанти починають масово звозити росіян. Усі вони мають свої завдання від влади держави-агресорки. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

Він зазначив, що в зруйноване російськими окупантами місто почали завозити сепаратистів з окупованих територій України, а також самих росіян.

Псевдоволонтери з Росії допомагають окупаційній владі

"У Маріуполь масово привезли працівників російського МНС, а також так званих "волонтерів" та усілякі "громадські організації". Зараз їх дуже багато в місті", – розповів Андрющенко.

За його словами, російських надзвичайників привозять в місто, аби розбирати завали. Водночас псевдоволонтери нібито працюють в гуманітарних штабах, але здебільшого допомагають окупаційній владі з проведенням фільтрації.

"Фактично, вони контролюють місцеву колабораційну владу, щоб вона не влаштовувала "щось не те", – зауважив радник мера.

Намагаються інтегрувати Маріуполь в Росію

Також Андрющенко повідомив, що до Маріуполя завозять працівників із закладів освіти країни-агресорки. За його словами, спочатку це були представники середньої освіти, зараз вже з'явилися й з вищої.

Також відомо, що до міста відправляють працівників банківської системи з Росії. Та й загалом представників різних важливих секторів, які є в кожній державі. "Їх привозять, як інструкторів, які зараз вибудовують систему інтеграції Маріуполя у всі системи життєдіяльності Росії", – наголосив Андрющенко.

Джерело: 24 канал

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...