"Вони мають зникнути як нація!": Корчинський розповів, що станеться з РФ після перемоги України

Український письменник та громадський діяч Дмитро Корчинський заявив, що результатом поточної війни має стати зникнення держави-терориста Росії як нації. Він нагадав, що війна в Україні має екзистенційний характер, тому після перемоги наша країна не зможе далі продовжувати жити поруч із таким сусідом, передають Патріоти України.

Більше того, Корчинський упевнений, що на мільярдні інвестиції від Заходу Україні не варто розраховувати, а краще забирати ресурс у Росії, яка програла.

Корчинський наголосив, що, якщо Україна виживе після війни, у такому разі має зникнути країна-агресор РФ. До того ж він додав, що зникнути має все російське – нація, культура та економіка.

"По-перше, це екзистенційна війна для нас і взагалі ситуація, ми знаємо з попереднього досвіду, що виживемо або ми, або вони, тобто ми не виживемо вдвох. Якщо ми виживемо, це означає, що вони повинні зникнути як нація, як культура як економіка, як географічна єдність", – заявив Корчинський.

Також він зазначив, що протягом століть Україна була з РФ або у стані війни, або у стані рабства. Тому продовжувати жити поряд із таким агресивним сусідом далі просто недозволено.

"Вони просто повинні зникнути, інакше зникнемо ми, ми не можемо собі дозволити далі існувати в цьому сусідстві, ніколи не могли дозволити, ми знаходимося або в стані війни, або в стані рабства останні 500 років із цими "добрими" людьми. Для нас це необхідність", – сказав письменник.

Крім того, Корчинський звернув увагу, що економіка України зруйнована внаслідок війни, а на її відновлення потрібні величезні ресурси. Він закликав не розраховувати на те, що Захід надасть нашій країні необхідні ресурси, тому їх доведеться шукати на території Росії.

"Друга для нас необхідність полягає в тому, що Україна суттєво зруйнована, зруйнована наша економіка. Для стрибка нам необхідні ресурси. Захід нам серйозних ресурсів не дасть і всі надії, що нас засиплять мільярдами – не засиплять. Усі наші ресурси знаходяться на глибині РФ, і ми маємо взяти ці ресурси, ми маємо відплатити за все, взяти компенсації: нафту, газ, ліс, уран, все, що там є", – пояснив Корчинський.

Джерело: Обозреватель

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...