"Вони мене безробітним зробили!": Бізнесмен із ТОП-10 контрабандистів у прямому ефірі відповів на звинувачення РНБО

Орест Фірманюк.

Орест Фірманюк, бізнесмен у сфері міжнародної торгівлі, який увійшов до топ-10 українських контрабандистів, які потрапили під санкції Ради національної безпеки і оборони України (РНБО), розповів, що буде змушений закрити свій бізнес в Україні. Про це він заявив у п'ятницю, 9 квітня, в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера", передають Патріоти України.

Фірманюк розповів, що до команди його логістичної компанії входять близько 200 осіб. На ринку близько шести років існують дві його фірми "Твоя логістика" і "LCL Odessa". "У нас не було жодного обшуку, жодної кримінальної справи за ці шість років, ніяких претензій кримінального характеру ні до мене, ні до членів моєї команди не було", – таку заяву зробив Фірманюк.

Зараз через санкції РНБО фірми не працюють. За словами Фірманюка, так буде тривати і в період судів, через що команда розпадеться, а сам він стане безробітним.

Зазначимо, що колишній глава Державної митної служби Максим Нефьодов розповів про існування в Україні безлічі каналів контрабанди та назвав Фірманюка одним із посередників. "Він постраждає більше за інших, тому що у нього є реальні активи в Україні. Але критично це не буде, тому що їхній бізнес – це посередництво. Компанії, які були акредитовані на митниці зараз, можуть бути перестворені", – сказав Нефьодов.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...