"Вони нам це обіцяли": Лавров заспокоїв росіян, що нібито США не збираються воювати проти РФ

У Міністерстві закордонних справ РФ заявляють, що нібито США повідомили Москву, що не мають бажання воювати проти РФ. Про це сказав голова МЗС РФ Сергій Лавров, повідомляють Патріоти України із посиланням на сайт російського зовнішньодипломатичного відомства.

Зокрема, повідомляється, що нібито Росія запросила відповідь у США, чи планують вони розміщувати своїх військових на території України, коли передадуть ПРО Patriot.

"Нам досить докладно пояснювали, що цього не планується, саме тому що американці не хочуть і не воюватимуть безпосередньо проти Росії", - сказав очільник МЗС РФ.

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...