"Вони нам заздрять. І нашій вакцині - теж": Захарова заявила про нову війну РФ з Заходом

Глава російського уряду Михайло Мішустін запевняє, що плани з випуску вакцини від коронавіруса перевиконують.

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова впевнена, що Кремль виявився втягнутим в інформаційну війну через створення успішної вакцини від коронавіруса, передають Патріоти України.

"Частина моторошної реальності - війна вакцин і всього... Придумали "геніальну" річ: сказали про те, що Росія погана, тому що вона сама проводить кампанію дезінформації щодо західних вакцин. Війна вакцин йде", - стверджує Захарова. На її думку, противником Москви нібито стали західні політики і преса, які нівелюють успіхи російських розробників вакцини.

Глава російського уряду Михайло Мішустін запевняє, що плани з випуску вакцини від коронавіруса перевиконують. За офіційними даними, не визнаний ВООЗ вакциною "Супутник V" постачається в усі регіони РФ. До 25 грудня відвантажено вже 310 тисяч доз. Очікується, що в перші два місяці 2021 року в медичні установи надійдуть майже 6,5 мільйона доз.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колони ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...