"Вони нас не здолають, а відплата буде": Киянка, в чий будинок вдарив іранський дрон, розповіла про пережите (відео)

Вранці 17 жовтня країна-агресор Росія вдарила іранським дроном-камікадзе Shahed-136 у Києві. В результаті є жертви та поранені. Одна з мешканок багатоповерхівки розповіла про пережитий момент ворожої атаки, передають Патріоти України.

Мешканка першого поверху будинку, який став черговою мішенню РФ, висловила свою ненависть до росіян. У коментарі телеканалу "Київ" вона розповіла, що ті, хто підтримує криваву політику Кремля, переживуть те саме.

"Ми живемо в будинку на першому поверсі. Почули вранці десь о 8 годині сирену, потім два вибухи. Ми зібралися. Всі речі у нас були зібрані. Ми були при виході та почули вибухи. На нас полетіла цегла, двері, у ванній все полетіло на нас і частково завалило вихід із квартири, але вибралися по цеглі. Біля вхідних дверей були двері чорного входу. Ми туди вискочили, а у дворі було більш-менш. Ось така історія", – поділилася киянка.

Вона додала, що росіяни ніколи не здолають українського народу. Але впевнена, що Бог все бачить і відплатить за це горе їм.

"Я хочу сказати, що не подолають вони наших людей і ми молитимемося Богу і Бог нам допоможе. Нам допоможе весь світ і ми будемо дуже раді. Але хочу передати тим людям, які підтримують ось цього демона, що їм теж буде таке, що і нам. Слава ЗСУ та всім, хто нас підтримує!" – заявила постраждала.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...