"Вони нас втягують у бійку": пропагандист Соловйов напередодні падіння ракет у Пшеводові погрожував ударом по Польщі (відео)

Одіозні російські пропагандисти регулярно погрожують завдати удару по країнах НАТО. Примітно, що напередодні падіння ракети в польському селі Пшеводов кремлівський пропагандист Володимир Соловйов натякав саме на удар по території Польщі, передають Патріоти України.

У такий спосіб він закликав відповісти на військову допомогу Україні. Фрагмент відео із заявою пропагандиста опублікував у Telegram народний депутат Олексій Гончаренко.

Соловйов заявив, що у разі продовження поставок озброєння Росія може завдати удару по аеропорту в Польщі. Також пропагандист почав погрожувати ядерною зброєю, заявляючи, що Росію нібито бояться.

"Якщо Америка продовжуватиме постачати зброю, то, наприклад, буде завдано удару по аеропорту в Польщі. Ні, це не означає, що він буде, це не означає, що ми використаємо ядерну зброю. Це така конструктивна невизначеність. Але ж у нас є ця зброя, вони найбільше бояться, що ми її використаємо", – сказав пропагандист.

Водночас Соловйов, який неодноразово заявляв, що Росія вже воює з НАТО, почав розповідати, що РФ намагаються втягнути в протистояння з Альянсом.

"Вони нас втягують у бійку, де у нас менший мобілізаційний ресурс щодо НАТО і де у нас менше, скажімо так, неядерного озброєння. При цьому кажуть, що у вас є така палиця, що ви можете нас усіх зафігачити, але ви не маєте права її використовувати. Але це ж війна", – видав Соловйов.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...