"Вони не будуть відповідати": Соловйов закликав вдарити ядерною торпедою по Великій Британії

Російський пропагандист Володимир Соловйов закликав вдарити ядерною торпедою "Посейдон" по Великій Британії. В ефірі свого шоу пропагандист заявив, що Росія повинна показати світові, що готова використати ядерну зброю, передають Патріоти України.

Коли політолог Андрій Сидоров почав з ним сперечатися, переконуючи, що США і так знають, що РФ здатна його застосувати, він сказав: "У американців є сумніви. У американців є не тільки сумніви, американці впевнені, що ми не використаємо. Саме тому Блінкен переконав Байдена, що треба дати добро на поставку F-16".

Також Соловйов почав переконувати гостя, що на застосування ядерної зброї в Європі ніякої відповіді не буде. "Тому треба довбати ядерною зброєю і спокійно дивитися, як їх сумніви стираються з їх нахабних морд", - заявив пропагандист.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...