"Вони не хотіли нікого вбити": Олексій Венедиктов виправдав удар РФ по Кременчуку і заявив, що російські військові нібито не винні (відео)

Ще один ліберальний московський інтелігент, котрий тішився славою 'совісті росії' і навіть опозиціонера режиму Путіна, взявся виправдовувати вбивства загарбників

Російський журналіст Олексій Венедиктов спробував виправдати ракетний удар РФ по торговому центру "Амстор" у Кременчуці, де знаходилися сотні мирних жителів. Цей теракт головний редактор ліквідованої радіостанції "Эхо Москвы" відмовився визнавати військовим злочином. Таку заяву він зробив в інтерв'ю Forbes Talk, передають Патріоти України.

Він зазначив, що удару було завдано старою радянською ракетою, яка не відрізняється високою точністю. Виходячи з цього факту, журналіст вважає, що російські військові нібито невинні в загибелі мирних українських громадян.

"Треба подивитися на цю ракету, яка наприкінці 60-х була створена. У її характеристиках видно, що вона може відхилятися від цілі на 600 метрів. Далі вже все зрозуміло. На півкілометра вона може від цілі ліворуч, праворуч ходити. Це не високоточна зброя", – сказав Венедиктов.

Однак він не став відзначати той факт, що російські військові знали характеристики ракети і повинні були усвідомлювати, що під удар можуть потрапити мирні жителі. Натомість Венедиктов продовжив виправдати окупантів – мовляв, вони нібито не хотіли влучити у ТЦ, тому невинні.

"Одна справа, коли під час війни ти неточно поцілив. Інша справа, коли ти хотів поцілити у дитячий садок, школу... Злочинця робить намір. Для військового злочину потрібен намір", – виправдовується журналіст.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...