Вони не підозрювали, що ці кроки будуть останніми: У мережі з'явилося відео роботи снайпера ССО по російських окупантах

Снайпери Сил спеціальних операцій Збройних сил України працюють на різних напрямках фронту. Разом із іншими захисниками України вони успішно та майстерно знищують російських окупантів. Про це повідомили в офіційному каналі Сил спеціальних операцій в Telegram, передають Патріоти України.

Там також показали відео роботи українського снайпера по ворогу. "Демонструємо вам відео реальної роботи снайпера ССО України. Ці унікальні кадри були зняті нашими воїнами на одному із напрямків, де працюють Сили спеціальних операцій", – сказано в повідомленні.

На кадрах видно, як ціла група російських окупантів вільно та спокійно пересувалася по незахищеній місцевості. Загарбники навіть не підозрювали, що для частини з них ці кроки стануть останніми. Після того, як снайпер ССО зробив кілька влучних пострілів по окупантах, росіяни так само гуртом почали тікати в одному напрямку, намагаючись урятуватися. "Почекав, коли противник зібрався до купи, а потім вдарив зненацька", – саме так працюють українські снайпери.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...