"Вони не встигатимуть виробляти ракети": Якими будуть особливості ударів РФ взимку - прогноз експерта

Недостатня кількість ракет змусить державу-агресорку застосовувати комбіновані удари у найбільш критичні моменти. Таку думку висловив в ефірі національного телемарафону авіаційний експерт Валерій Романенко, передають Патріоти України.

За його словами, перед початком повномасштабного вторгнення у РФ були в запасі тисячі ракет, а тепер їх рахунок йде на сотні.

"Вони роблять ставку на балістику. Балістики в них небагато, а ми не можемо від неї активно захищатися. Тому росіяни зараз, на мій погляд, будуть старатися наносити масовані удари в критичні моменти... Вони зрозуміли, що крилаті ракети в в своїй більшості збиваються... Тому вони будуть максимально застосовувати комбіновані удари: "шахеди", трохи крилатих ракет і балістика”, - припустив експерт.

Валерій Романенко вважає, що треба серйозно готуватися до ударів тоді, коли буде холодна погода. “У росіян не буде можливості так часто робити ракетні удари... Вони не встигатимуть виробляти ракети… Удари не будуть такими частими, але вони будуть обирати такі моменти, коли вони можуть завдати найбільшої шкоди", - вважає експерт.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...