"Вони повинні залишатися людьми": Зеленський виступив проти 700-мільйонної премії керівництву "Нафтогазу"

Президент також допускає повне перезавантаження «Нафтогазу».

Президент Володимир Зеленський доручив прем'єр-міністру Олексію Гончаруку розібратися з виплатами високих премій керівництву НАК «Нафтогаз України». Про це йдеться у відеоролику Офісу президента, передають Патріоти України.

«Я хочу розібратися із ситуацією, яка теж обернеться великим скандалом у НАК «Нафтогаз» щодо їхніх відсотків, які вони отримують з $2,9 млрд, які ми отримали від РФ», - заявив Зеленський.

Як відомо, згідно з контрактом, топ-менеджери НАК «Нафтогаз України» отримають премію в розмірі 1% від $2,9 млрд, які «Газпром» виплатив, за рішенням Стокгольмського арбітражу, - це приблизно $29 млн, або 700 млн гривень. «Вони повинні бути не тільки прагматичними менеджерами, але й залишатися людьми. Запропонувати вихід з цієї ситуації. Або вони Вас почують, або не чують Вас. Тоді вони почують людей або юристів», - підкреслив Зеленський. Президент також допускає повне перезавантаження «Нафтогазу».

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...