Вони "працюють": Беленюк у сесійній залі Ради замість роботи дивився кіно (відео)

Народний депутат України від партії "Слуга народу" Жан Беленюк під час засідання парламенту намагався подивитися кіно, передають Патріоти України.

Відповідне відео виклали "Букви" в своєму Telegram-каналі. На ньому видно, як багаторазовий чемпіон світу та Європи з греко-римської боротьби намагається заховати гаджет, щоб його не побачили інші (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

"Над борцем сміятися – життям ризикувати, тому що борець може кинути і побороти, тож ми просто залишимо це тут. Як "слуга" Жан Беленюк під час засідання ВР намагався вмоститися, щоб ніхто йому не заважав переглядати шедеври кінематографу", – йдеться в коментарі до відео.

Джерело: Буквы

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...