"Х*есос... Вони самі так захотіли, чмо об**б*не": Арестович заявив, що курсантки свідомо обрали туфлі із підборами

Радник української делегації в Тристоронній контактній групі по Донбасу Олексій Арестович у нецензурній формі прокоментував «туфельний скандал» у ЗСУ. Користувач Нєжинській Гурок в Facebook опублікував скріншот початку статті з The Guardian, в якій тренування курсанток до параду у взутті на підборах названо «ідіотським», і тегнув Арестовича, повідомляють Патріоти України.

У відповідь той заявив, що курсантки самі обрали таку форму одягу: "Курсантки особисто висловили бажання йти на параді в парадній формі, яка автоматично передбачає підбори. Їм дали можливість вибрати з двох видів взуття більш зручний, після одного (!) експериментального проходження. Якщо когось і образили, то перш за все дівчаток-курсанток самих. І ти туди ж, обс*с. Так що зверни свій Гардіан і запхни собі в д*пу, у**б*к.) і соплі підітри, задихнешся, чмо об**б*не", - написав Арестович.

На зауваження інших користувачів Арестович дописав: "Все, що ви зможете при зустрічі - раком встати, клоуни.) Підходьте, допоможу) "..."підходь в понеділок об 11:00 на Банкову, 11.). Приділю тобі десять хвилин".


Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...