"Вони ставлять ультиматум": Лавров засмутився через нові санкції США

Президент США Дональд Трамп підписав указ про санкції за поставку Ірану зброї іншими країнами. Глава МЗС РФ Сергій Лавров знову звинуватив Білий дім в упередженому ставленні до іноземних партнерів.

Адміністрація Білого дому відновила санкції проти Ірану за "істотне недотримання ядерної угоди, підписаної в 2015 році", повідомляють Патріоти України.

Глава російського МЗС Сергій Лавров засмутився через рішення США, заявивши, що "безпричинні" обмежувальні заходи стали з'являтися в США після зміни команди в адміністрації президента. "Зараз те, що вони роблять у зовнішній політиці, - виставляють вимоги (будь то щодо Ірану або щось ще). І якщо їх партнери говорять: "Ми не можемо зробити те, що ви хочете, давайте це обговоримо", вони не погоджуються. Ставлять ультиматум, позначають терміни і вводять санкції", - заявив Лавров.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...