"Вони стояли в різних районах": Богдан розповів, що йому спалили дві автівки в один день

Його звільнили 11 лютого, а машини спалили 11 серпня - рівно через півроку. Колишній глава ОПУ бачить в цьому знак.

Колишній глава Офісу президента Андрій Богдан розповів, що крім Tesla йому спалили ще й стару Skoda, яка стояла в іншому районі Києва, повідомляють Патріоти України.

"У цей день, це секрет, я ніколи цього не говорив, в один час в двох різних районах, в Дніпровському і Святошинському (Київ - ред.), спалили дві мої машини. Одна - це моя особиста машина, яку я дав своєму братові - Tesla біла - дав поїздити, тому що його машина поламалася. А друга машина ("Шкода Фабія", якій 19 років) - у мого водія. Він на ній добирався на роботу і повертався.

У чому сенс палити "Шкоду Фабію"? Це синхронізована "смска", що "ми відстежуємо не тільки тебе, а все твоє оточення. І Тесла була на майданчику для паркування - за два метри до будки охоронця... І спалили другу машину", - розповів Богдан.

Він вважає, що такого рівня збором інформації про знаходження автомобілів можуть займатися і володіти нею тільки спецслужби. Богдан пов'язує обидва підпали "з чиновниками Офісу президента". Він нагадав, що його звільнили 11 лютого, а машини спалили 11 серпня - рівно через півроку. Колишній глава ОПУ бачить в цьому знак.

Джерело: Гордон

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...