"Вони так добре працюють, що...": Путін придумав безглузду відмовку, чому не поїде на саміт G20 до Бразилії

Російський диктатор Володимир Путін у четвер, 18 жовтня, заявив, що не буде їхати на саміт G20 у Бразилію, щоб не порушувати його «хорошу роботу». Він також стверджує, що у нього з президентом Бразилії прекрасні стосунки. Про це він сказав під час зустрічі з керівниками ЗМІ з країн-учасниць БРІКС, повідомляє російський Telegram-канал "Смотри", передають Патріоти України.

Путін стверджує, що Росія на саміті все одно нібито буде представлена на «високому рівні». Також, за його словами, «усі розуміють, що відбувається навколо Росії».

Російський диктатор також сказав, що не хоче «порушити хорошу роботу саміту» й припустив, що розмови будуть тільки про російську агресію проти України. «Що ж я, спеціально туди приїду, щоб порушити нормальну роботу цього форуму?.. Фактично зірвемо роботу двадцятки — навіщо?» — заявив глава кремлівського режиму.

14 жовтня генпрокурор України Андрій Костін заявив, що Україна має інформацію від розвідки, що російський диктатор Володимир Путін може відвідати саміт G20 у Бразилії в листопаді.

Неназвані бразильські чиновники повідомили Reuters, що Бразилія надіслала Путіну стандартне запрошення на саміт G20, який відбудеться 18−19 листопада в Ріо-де-Жанейро, але поки не отримала підтвердження того, що він братиме в ньому участь.

20 вересня стало відомо, що Володимир Путін вирішив не летіти до Мексики, яка є членом Міжнародного кримінального суду, на інавгурацію обраної президентки Клаудії Шейнбаум.

На півдні України спостерігаються "неприємні дзвіночки": Погорілий розповів, де тисне ворог і чим це загрожує

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 22:55

На півдні України спостерігаються "неприємні дзвіночки". Російські окупанти намагаються тиснути на різних ділянках. Про це у коментарі YouTube-каналу РБК-Україна розповів співзасновник і аналітик платформи Deep State Роман Погорілий, передають Патріот...

"Партнери хотіли б...": Зеленський висловився щодо зниження мобілізаційного віку

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 21:05

Президент України Володимир Зеленський назвав небезпечним кроком зниження мінімального граничного віку для призову на військову службу. Про це він заявив в інтерв'ю українським ЗМІ, що транслювали в ефірі загальнонаціонального телемарафону, передають П...