Вони творять "бавовну"! Удари по військових і логістиці: Екскомандир партизан розповів про українські ДРГ у РФ

У РФ можуть діяти десятки українських ДРГ, заявив колишній командир партизанського осередку на Донбасі Володимир Жемчугов, передають Патріоти України.

"Окремо є СБУ, окремо є військові розвідки свої. Завдання, як завжди, - це нанесення шкоди військовим структурам, логістиці, комунікаціям", - пояснив він в інтерв'ю Сurrenttime.

Український партизан вважає, що українські розвідники, часто ризикуючи, йдуть на прорив кордону РФ. "Для тих ДРГ єдиною метою є військові об'єкти. А те, що в Росії горять торгові центри і склади, швидше за все, цим займаються російські партизани: легіон "Свобода Росії", "Атеш". Там скоро вже буде десяток різних партизанських російських рухів. Вони там роблять що хочуть", - пояснив він.

Співрозмовник нагадав, що раніше в Криму були напади на військові частини. Також були напади в Брянській області і в Воронезькій області РФ на військові частини.

"Всі військові об'єкти – які були уражені, - всі були уражені за участю українських ДРГ ... Тому найуспішніші операції відбуваються або за допомогою наших розвідувально-диверсійних груп, або за допомогою громадян Росії, які співпрацюють з нашими спецслужбами", - додав Жемчугов.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...