"Вони вже дуже багато зробили": Тіна Кароль розповіла, як Японія підтримує Україну

Українська співачка Тіна Кароль їздить різними країнами та говорить про ті жахливі речі, які чинить Росія проти українців. Зокрема, виконавиця наразі перебуває в Японії, де виступила на одному концерті. Захід був спрямований на те, аби привернути уваги світової спільноти до війни в Україні. В ефірі телемарафону Кароль розповіла, що японці підтримують українців, передають Патріоти України.

Вони відправляють до України гуманітарну допомогу, а Росію посилають слідом за кораблем. "Японія підтримує Україну і дуже багато зробила для України в гуманітарному сенсі – відправила надзвичайну кількість гуманітарної допомоги. Вони підтримують усі Україну. Вони всюди роблять оці журавлики синьо-жовті. І разом зі мною говорять ось цей меседж (ред. – посилають росіян слідом за кораблем)", - сказала Кароль.

Співачка ж, своєю чергою, відвідала Хіросіму. Вона на власні очі побачила, до чого може призвести ядерна зброя. Тож Кароль закликає запобігти тому, аби це не повторилося. "Мала зустріч з мером Хіросіми. Він мені розповів, як вони відновлювали місто. І я розповіла журналістам, що ми не маємо права довести до такої критичної точки. Але не ми, але той агресор – Росія. Вони навіть не розуміють, які руйнування принесла ядерна зброя. Це жах - те що я побачила. Ніхто немає права шантажувати Україну, і ми не поступимося, щоб не сталося", - додала Кароль.

Джерело: ТСН.ua

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...