Вони вже там: Українські військові показали відео з прапором із Золотої Балки на Херсонщині (відео)

Воїни Збройних сил України показали відео із державним прапором із села Золота Балка Нововоронцовського району Херсонської області. Місцеві жителі із радістю зустріли захисників країни. Населений пункт знаходиться на півночі тимчасово окупованої Херсонщини. Про це повідомляє Telegram-канал OBOZREVATEL, передають Патріоти України.

Український військовослужбовець підняв державний прапор посеред вулиці у населеному пункті. Також на відео потрапили місцеві жителі, які зраділи появі воїнів ЗСУ. "Захисники України вже в Золотій Балці Херсонської області. Чекаємо на офіційну інформацію", – йдеться в описі до відео.

За даними порталу Deepstatemap, село Золота Балка на півночі Херсонської області знаходиться під контролем російської окупаційної армії. Варто зазначити, що офіційної інформації про цей населений пункт поки що не було.

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...