"Вони вже відчувають себе керівниками на цій землі. І чекають моменту, щоб знищити Україну": Федина звернулася до Зеленського через депутатів РФ на Донбасі (відео)

Нардеп від "Європейської солідарності" Софія Федина виступила із заявою про загрозу українській незалежності. Відео вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook, закликавши не підтримувати проросійські сили, які діють у країні, передають Патріоти України.

"Хочеться висловити співчуття всім, хто підтримує московську орду і промосковських блогерів, які хочуть знищити українську державу. Якщо ви їх підтримуєте, то знайте, ви будете наступними щодо їх розправи. Тому що їм взагалі нічого не потрібно. Їм потрібно тільки знищити українську державу", – сказала Федина.

Також вона прокоментувала візит російського депутата Олексія Журавльова в населений пункт Золоте на Луганщині, де відбулося розведення сил ЗСУ та "ЛНР".

"Вони вже відчувають себе керівниками на цій землі. І чекають моменту, щоб знищити Україну. Я хочу, щоб на це звернув увагу президент!" – додала вона.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...