Вони захищають небо! У Генштабі показали кадри бойової роботи українських Су-25 (відео)

Українські військові продовжують захищати рідну землю від російських окупаційних військ. У Генеральному штабі показали бойову роботу українського літака-штурмовика Су-25, передають Патріоти України.

Відповідне відео опублікувала пресслужба відомства. На кадрах видно, як український захисник завдав прицільних потужних авіаційних ударів. Доброго ранку, Україно! Українські СУ-25 під час бойової роботи. Дякуємо усім прихильникам військової авіації...." – йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що Су-25 - це одномісний броньований дозвуковий штурмовик, призначений для надання авіаційної підтримки у зоні бойових дій вдень та вночі за умов візуальної видимості цілі, а також знищення об'єктів із заданими координатами у випадку льотної погоди.

З початку широкомасштабної війни ця модель літака інтенсивно використовується обома сторонами війни. Серед іншого, українські Су-25 виходили на бойове завдання з блоками некерованих авіаційних ракет Б-13Л. Окрім Су-25, на даний час на озброєнні у Повітряних сил ЗСУ є такі модифікації: Су-25УБ, Су-25УБМ1, Су-25УБМ1К, Су-25М1, Су-25М1К.

Удар по авіабазі "Кущевська": Розвідка Британії оцінила, до чого призведе розосередження літаків Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:30

Впродовж тижня українська атака на російську авіабазу "Кущевська", ймовірно, призвела до того, що приблизно 40 літаків різних типів були виведені з цього району. Їх розподілили між кількома аеродромами. Про це пише Міноборони Великої Британії, передают...

ГУР проти російського "Тора": У мережі показали, як HIMARS спалив пускову ворожого ЗРК (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:21

На Запорізькому напрямку бійці підрозділу активних дій Головного управління розвідки МОУ спільно із операторами HIMARS виявили та знищили пускову установку зенітного ракетного комплексу "Тор", передають Патріоти України. Деталі: Розвідники зазначають, ...