"Вони замучаться пил ковтати": Медведєв влаштував істерику через плани США щодо реформування Радбезу ООН

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв вкрай різко відреагував на наміри Вашингтона провести реформу устрою Радбезу ООН через кровопролитне вторгнення Росії в Україну. Прокремлівський чиновник всіляко розкритикував відмову від збереження статусу-кво міжнародного органу. Про це він написав на своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

За незмінною традицією лють Медведєва переросла у погрози. "Якщо мова йде про спробу зламування повноважень постійних членів Ради безпеки, що робиться США в зоологічному антиросійському чаді, то тут вони замучаться пил ковтати. Інакше ООН спіткає доля збанкрутілої Ліги Націй", – написав ставленик диктатора Путіна.

Зазначимо, що Ліга Націй була сформована у 1919—1920 роках та була найбільшою організацією такого типу. Її цілями були роззброєння, запобігання воєнним діям, забезпечення колективної безпеки, врегулювання суперечок між країнами шляхом дипломатичних переговорів, а також покращення якості життя на планеті. Припинила своє існування у 1946 році.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...