"Вони живуть у більш простому світі": Портников розповів, чому в Зеленського і Ко не вийде домовитися із Путіним (відео)

Команда президента України не розуміє психологію Путіна, тому що росла в зовсім іншому середовищі.

Команда президента України Володимира Зеленського не знайде розуміння з лідером Росії Володимиром Путіним, тому що не розуміють його психології. Про це в інтерв'ю UKRLIFE.TV розповів український журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України.

"Команда Зеленського не розуміє психологію Путіна. Путін державний, справжній імперіаліст. Він хоче відновити імперію. Це настільки проста і елементарна ідея, що її навіть не потрібно з'ясовувати. Він навіть не приховує це. Але вони не вірять, що людина може жити такою ідеєю. Тому що вони живуть в більш простому світі. В їхньому світі немає держави. І їх важко в цьому звинувачувати, адже вони виросли в останній період існування СРСР, коли держава багато в чому було фікцією", - пояснив він.

Портников додав, що розуміє в якому середовищі виріс Зеленський і його перший помічник Сергій Шефір. "Вони ніколи не сприймали СРСР, як державу. А скоріше територію, де потрібно вижити. Їх не можна в цьому звинувачувати. Вони багато в чому жертви цієї цивілізації. Їм потрібно буде повірити, що державність і патріотизм - це не порожні слова. Це не паради і феєрверки, а те заради чого люди готові віддати життя", - підкреслив журналіст.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...