"Вони значно просунулися": Буданов заявив, на скільки більше РФ виробляє тепер КАБів

У виробництві засобів ураження російські окупанти значно просунулися. Про це заявив керівник Головного управління розвідки МО Кирило Буданов на форумі Ялтинської європейської стратегії (YES), передають Патріоти України.

За його словами, росіяни, зокрема, виробляють більше ракет.

«Вони значно просунулися в кількості вироблення саме Іскандерів», — повідомив Буданов, додавши, що на інших ракетах ворог значно менше акцентував свою увагу.

Керівник ГУР також підкреслив, що можна чітко бачити масоване використання окупантами Іскандерів-М. Величезною проблемою, за словами Буданова, є і керовані авіабомби.

«Виробництво їх збільшено в кілька разів. І це є величезною проблемою для лінії фронту. Це все озброєння, яке діє на тактичній глибині. Тобто, його вплив відчувають здебільшого саме військові на лінії зіткення і поряд з нею», — розповів Буданов.

В Бєлгороді ліквідували пропагандиста центрального московського телеканалу, який особисто брав участь у скоєнні тяжких воєнних злочинів проти України - ГУР (відео)

понеділок, 16 вересень 2024, 20:11

Напередодні у російському Бєлгороді було вбито пропагандиста Алєксандра Коробова, відомого як "Краб". Про це повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України у понеділок, 16 вересня, передають Патріоти України. "За наявною інформацією, 1...

Ще один злочин агресора: У ЦНС розповіли, що росіяни сховали на Запорізькій АЕС

понеділок, 16 вересень 2024, 18:22

Росіяни продовжують використовувати територію Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС) для розміщення своїх військ і зберігання боєприпасів. На станції перебувають до 1300 осіб росгвардії, включаючи підрозділи ОМОН "Ахмат-1" та СОБР "Агат". Частина ві...