"Ворог - як на долоні": Єгерська бригада показала, як корегує удари артилерії ЗСУ по позиціях РФ (відео)

Єгері 71-ї бригади ДШВ ЗСУ показали, як наводять на ворожі цілі артилерію та вистежують, звідки стріляє російський "Град" та куди для роботи виїжджає ворожий танк. Попри арсенал нових технологій звичайне людське око артилерійської розвідки, бінокль та далекомір може відіграти на полі бою вирішальну роль, передають Патріоти України.

Українські військові показали відео роботи по позиціях РФ із спостережного пункту артрозвідки 71-ї окремої єгерської бригади ДШВ, звідки ворог – як на долоні.

"Якщо вдалося одразу засікти цілі і передати їх – це великий плюс… Моя робота полягає у виявленні цілі, щоб конкретно передати точні координати. Нас часто обстрілюють – але ми спостерігаємо, треба засікти, звідки стріляють", - розповіли українські воїни про свою роботу.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...