Ворог безуспішно намагається наступати: У Генштабі розповіли, де тривають найважчі бої

За Бахмут та Мар’їнку продовжують тривати важкі протистояння, російські окупанти безуспішно намагаються здійснювати наступи та атаки, однак українські військові їх відбивають, передають Патріоти України.

Як йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ станом на 18:00, росіяни продовжують зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Зокрема, протягом доби відбулось 17 бойових зіткнень на цих ділянках фронту, а найгарячіші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку.

"На Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії. Тривають важкі бої за місто Бахмут. Також противник вів безуспішні наступальні дії у напрямку населеного пункту Іванівське", - розповіли у Генштабі.

Водночас, на Авдіївському напрямку російські окупанти безуспішно намагалися наступати у напрямку Сєверного, а на Мар’їнському - в районі Мар’їнки.

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...