"Ворог буде змушений...": Польський міністр пояснив, як ракети Taurus змінять ситуацію на полі бою

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський закликав Німеччину передати для ЗСУ далекобійні ракети Taurus. За його словами, це «значно» посилить Україну у протистоянні російській агресії. Про це пише Br24, передають Патріоти України.

Зокрема, Сікорський звинуватив Німеччину в нерішучості щодо постачання нових систем озброєння. «Надання ракет Taurus із дальністю польоту 500 км матиме значний вплив на здатність України захищатися. Завдяки ракетам від інших держав українці уже змусили росіян перемістити свої склади боєприпасів далеко від лінії фронту. А німецькі ракети змусять їх відійти ще далі», ‒ наголосив Сікорський.

Дискусії, які все ще тривають у Німеччині щодо передачі Україні далекобійних ракет Taurus, можна пояснити тим, що ФРН досі пам'ятає десятиліття хороших економічних відносин з Росією, вважає дослідник війни сер Лоуренс Фрідман. Він констатував, що саме це озброєння найкраще підходить для ударів по незаконно зведеному Керченському мосту.

Європа має готуватись до низки терактів, які можуть бути в найближчі півроку: Політолог вказав на велику небезпеку

понеділок, 20 травень 2024, 6:30

"Європейські країни мають готуватись до того, що в найближчі півроку може бути низка терактів по всій Європі. Особливо після теракту в ТРЦ "Крокус іті хол". Оскільки в Росії зрозуміли, що можуть використати цей теракт дуже ефективно у своїх цілях. Відп...

Замах на прем'єра Фіцо: У Словаччині припускають, що нападник діяв не один

неділя, 19 травень 2024, 23:16

Міністр внутрішніх справ Словаччини Матуш Шутай Ешток припускає, що нападник на прем'єр-міністра Роберта Фіцо мав спільників. Про це повідомляє Dennik N, передають Патріоти України. "Є версія, що зловмисник був у певній групі людей, які, ймовірно, жарт...