Ворог був змушений тікати: Військові показали, як відбили в окупантів важливу позицію під Соледаром (відео)

Українські захисники активно протистоять російським окупантам і щодня відвойовують захоплені позиції. Бійці ЗСУ борються з противником щосили, щоб зберегти свободу і незалежність нашої країни. Про це свідчить відео, опубліковане на Facebook-сторінці ОК "Схід", передають Патріоти України.

Військові показали, як відбили в окупантів важливу позицію під Соледаром на Донеччині.Захисники влаштували окупантам пекло на ділянці Соледар – Сіверськ. Їм вдалося захопити позицію "Циклоп", а ворог був змушений тікати.Втрат противнику завдала штурмова група батальйону К-2 54 ОМБр. Вона вибила ворога із ДЗОТ (дерево-земляна оборонна точка. – Ред.).

"Позицію Циклопу взято під контроль батальйону. Окупанти змушені втекти. Тепер ви можете оцінити кількість противника, з яким зіткнулися в бою бійці батальйону. Ще сім російських окупантів назавжди залишилися в самому ДЗОТі. Така їхня доля – померти чи тікати", – зазначено в повідомленні.

Як зазначили бійці, це були бої за найбільш віддалену та найскладнішу позицію для ЗСУ."Ми працюємо їм услід мінометом, АГСом та стрілецькою зброєю, оскільки рельєф місцевості не дає змогу ефективно працювати артилерії", – розповіли у Силах оборони.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...