"Ворог діє максимально раціонально": Військовий експерт розповів, що Росія хоче знищити на Львівщині

Під час сьогоднішньої ракетної атаки росіян багато руйнувань зазнав Львів, де також не минулося без жертв. Як повідомила пресслужба мерії Львова, одна людина загинула, 14 постраждали, передають Патріоти України.

"Найбільших пошкоджень зазнав один з дворів Сихівського району. Йдеться про близько 18 будинків та 4 навчальні заклади (три школи і дитсадок). У житлових будинках вибуховою хвилею вибито щонайменше 2 тисяч вікон та сотні дверей. В навчальних закладах – близько 450 вікон та багато дверей. Пошкоджено понад 30 автівок", - повідомили посадовці міської ради.

Своєю чергою, колишній речник Генштабу ЗСУ та військовий експерт Владислав Селезньов в коментарі для ТСН.ua висловив думку про те, що окупанти, як завжди, цілячи по військових об’єктах фактично влучають в зовсім інші.

"Скоріш за все, ракети спрямовувались на військові об’єкти, які знаходяться на Львівщині. Не виключено, що ракети спрямовувались на об’єкти транспортної чи логістичної інфраструктури. Ворог діє максимально раціонально, поцілюючи по базах, арсеналах, складах, залізничних вузлах. Він намагається знищити всі ті компоненти, які є підґрунтям нашої бойової спроможності", - каже Владислав Селезньов.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...