Ворог готує вирішальний кидок? В Авдіївці найважча ситуація, але росіяни ще не задіяли основні сили, - DeepState

Ситуація в Авдіївці залишається найважчою на всій лінії фронту, хоча росіяни ще не задіяли свої основні сили в приватному секторі міста. Про це в новому звіті від 8 лютого повідомили аналітики групи DeepState, передають Патріоти України.


За словами експертів, біля Степового були спроби ворога просунутися, але не мали успіху. Однак у самій Авдіївці ситуація критична. Так, ЗС РФ продовжують просуватися в приватному секторі по вулицях Незалежності та Сапронова. У росіян є частковий успіх у районі залізничної станції, окупанти штурмують позиції захисників "на дачах", біля автобази.

Також повідомляється, що росіяни намагалися наступати трасою, але зазнали втрат і відступили. "На півдні міста ворог настільки фанатичний, що входить в оточення і тримає кругову оборону. Тривають бої в Первомайському та біля Невельського", — заявили аналітики.

У звіті також ідеться, що росіяни штурмують східну частину Георгіївки та район Перемоги. Противник зайшов у крайні будинки Новомихайлівки. Наразі невідомо, чи вдалося вибити окупантів звідти.

У DeepState зазначили, що в приватному секторі Авдіївки інженерно-фортифікаційні споруди показали непридатність під час міських боїв. Ті "пожежі", які сталися через стратегічні прорахунки, доводиться зараз "гасити" людськими життями.

Повідомляється, що росіяни хочуть "вбити" логістику в старій Авдіївці, однак 110-а ОМБр не дає цього зробити. "Тут місця живого немає", — цитують аналітики бійців, які воюють за місто.

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...

РПЦ то вже не християнське об'єднання: Богослови з усього світу написали лист із пропозицією засудити патріарха Кирила за ідеологію "русского міра", - Филипович

субота, 27 липень 2024, 18:30

Релігієзнавиця, докторка філософських наук, професорка Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України Людмила Филипович зазначила, що РПЦ ґрунтується не на християнських положеннях, а на ідеології "русского міра". Про це вона сказала в етері теле...