Ворог готується до захоплення всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь"

За наявними даними ворог готується до захоплення всієї Херсонщини під свій контроль. Про це повідомило Оперативне командування "Південь", інформуючи про поточну ситуацію, передають Патріоти України.

Як зазначається окупаційні війська продовжують ведення бойових дій на зайнятому рубіжі на Миколаївщині, Херсонщині. При цьому на Херсонщині ворог підтягує ресурси, відновлює технічні потужності, здійснює підготовку інженерних підрозділів до наведення понтонно-мостових переправ.

На Миколаївському напрямку продовжуються серійні обстріли реактивними системами залпового вогню як наших позицій, так і промислової зони Миколаєва. Ворог продовжує руйнувати інфраструктуру та тиснути психологічно на мирне населення.

"Постраждалих немає і дух миколаївців – незламний", - зазначили у ОК "Південь" Крім того повідомляється, що корабельне угруповання ворожих сил в Чорному морі змін не зазнало, загрози зберігаються.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...