Ворог готується: Посольство США попередило про можливі удари РФ по об'єктах України перед Днем незалежності

Посольство США в Україні із посиланням на інформацію від Державного департаменту Сполучених Штатів попередило, що Росія може готувати удари по об’єктах України найближчими днями, передають Патріоти України.

У США заявили, що мають інформацію щодо нарощування Росією зусиль задля завдання як нічних, так і денних атак дронами та ракетами по всій території України. У посольстві зауважили – це може відбутися перед святкуванням Дня незалежності України 24 серпня.

Впродовж останніх кількох днів Росія масовано атакувала українські регіони різними типами озброєння. Лише за 21 серпня силам та засобам протиповітряної оборони вдалося знищити 50 ударних дронів та одну авіаційну ракету у межах 14 областей України. Загалом, за даними Повітряних сил Збройних Сил України, тоді Росія атакувала 72 повітряними цілями.

Україна може бити американською зброєю по Курській області РФ - представниця Пентагону

четвер, 22 серпень 2024, 23:30

Сполучені Штати Америки дозволяють Україні використовувати американську зброю для ударів по цілях в Курській області, "щоб захиститися від атак із цього прикордонного регіону". Відповідну заяву зробила заступниця офіційного представника Пентагону Сабрі...

Трамп заявив, що Гарріс зустрічалася з Путіним напередодні війни, але далі щось пішло не так

четвер, 22 серпень 2024, 22:51

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що його опонентка Каміла Гарріс напочатку 2022 року зустрічалася з Володимиром Путіним, передають Патріоти України з посиланням на CNN. "Згадайте, коли Байден послав Камалу в Європу, щоб зупинити війну в ...