Ворог хотів би "зламу" на фронті, але: Нарожний оцінив, чи відправить КНДР в Україну критичну кількість солдатів

Вплинути на ситуацію на фронті можуть приблизно більш як 100 тисяч солдатів з Північної Кореї, такою думкою під час інтерв'ю УНІАН поділився військовий експерт та засновник благодійного фонду "Реактивна Пошта" Павло Нарожний, передають Патріоти України.

"Для перелому перебігу бойових дій потрібна критична кількість солдатів із КНДР, які воюватимуть. Щоб якось вплинути на ситуацію, на фронті мають бути приблизно понад 100 тисяч північнокорейських бійців", - сказав співбесідник.

На його думку, якщо КНДР зі своєї приблизно мільйонної армії відправить на допомогу Росії, умовно кажучи, 150 тисяч солдатів, то для її сил, які залишаться на власній території, виникне серйозна небезпека: "Малоймовірно, що Північна Корея відправить таку кількість військових у нашу країну, оскільки у них є постійна напруженість у відносинах із Південною Кореєю".

Скільки Україні може коштувати утримання маленького ядерного арсеналу на прикладі Франції

субота, 19 жовтень 2024, 12:46

Коли мова заходить про ядерне стримування, яке гарантує знищення ворога у будь-якому випадку і є основою безпеки, то необхідно розуміти з чого воно складається та скільки коштує, зазначають Патріоти України. . Звісно для цього хоч і можливо розібрати ...

Гриміло гарно: Санкт-Петербург атакували дрони, у рідному місті Путіна зникло світло (відео)

субота, 19 жовтень 2024, 12:07

У російському Санкт-Петербурзі вранці в суботу, 19 жовтня, чули вибухи. Місцеві Telegram-канали пишуть про атаку БПЛА і знеструмлення в місті, передають Патріоти України. В екстрених службах повідомили, що вночі в місті нібито збили безпілотник, пише П...