Ворог кинув у повторну атаку на Курахове більше півсотні танків та бойових машин піхоти. І знову миколаївські десантники завдали росіянам величезних втрат (відео)

Російські окупанти намагалися прорвати українську оборону на Курахівському напрямку, але все закінчилося знищенням великої кількості ворожої техніки та виведенням зі строю майже 70 ворогів, з яких половину - назавжди. Про це повідомляє 79-та окрема десантно-штурмова Таврійська бригада, зазначають Патріоти України.

"Армія окупантів вдруге кинула в атаку 57 одиниць бронетехніки, щоб прорвати оборону таврійських десантників на Курахівському напрямку – масований російський штурм знову зазнав фіаско", - йдеться у повідомленні.

Сказано, що окупанти упродовж одного дня задіяли 10 танків, 47 бойових броньованих машин з піхотою, 10 мотоциклів та один багі.

"Попри шалену кількість ворожої техніки, усі намагання ворога вкотре були помножені на нуль: у ході бою наші воїни вразили 12 бойових броньованих машин, 8 російських танків, 9 мотобайків та багі. Знищено 36 окупантів, ще 32 — поранені", - повідомляє 79-та ОДШБ.

На відео видно блискучу бойову роботу українських артилеристів, операторів ударних дронів, протитанкістів, саперів, героїчної піхоти.

"Скалічені російські штурмовики з відірваними кінцівками, які відчули лють Таврійських десантників і в паніці кидаються повзти з поля бою — ось що треба показувати кожному, хто ще збирається взяти участь в "СВО", - наголошують в бригаді.

Загалом на Курахввсському напрямку, згідно даних Генштабу ворог протягом доби 18 разів атакував наші позиції. Найбільшу активність проявив у районі Костянтинівки та Парасковіївки. Задіяв для атак значну кількість бронетехніки та зазнав відповідних втрат. Наші воїни знищили та пошкодили вісім танків, 21 бронемашину, п’ять мотоциклів, одну баггі та гармату 2А65 «Мста-Б». Окрім того, знешкоджено близько сотні ворожих військовослужбовців, більшість з них - безповоротно.

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Telegram, Twitter, YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

З'явилися детальні зображення одного зі знищених на літовищі Морозовська Су-34

середа, 7 серпень 2024, 8:59

За уточненими даними та повітряна атака, що знищила один з найбільших складів КАБів та ФАБів Росії на цьому аеродромі Ростовської області, рознесла вщент два Су-34 і важко пошкодила ще два. У соцмережі з’явилися кадри зі знищеним російським винищувачем...

Друг України в протистоянні російській агресії з особливими зв'язками у Чернігові: Хто такий Тім Волз, котрого Камала Харріс обрала собі у віце-президенти

середа, 7 серпень 2024, 8:50

Камала Харріс обрала Тіма Волза, губернатора штату Міннесота, як свого напарника на президентських виборах у США, який у разі її перемоги обійме посаду віце-президента. Президентська гонка в США поступово виходить на фінішну пряму. Останнє опитування, ...