Ворог кинув у вононь десятки одиниць бронетехніки: Миколаївські десантники відбили один з найпотужніших штурмів за весь час на Курахівському напрямку (відео)

Воїни 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади повідомили, що відбили один з найбільших російських штурмів за весь час повномасштабної війни на Курахівському напрямку, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу бригади.

"Армія окупантів одночасно застосувала 11 танків, 45 бойових броньованих машин з десантом та 1 бойову машину підтримки танків "Термінатор". Атакували росіяни і на мотоциклах – виїхало 12 "гонщиків".

Ворожі колони висунулись для атаки на світанку. Штурм почався відразу з кількох напрямків.

Аеророзвідка 79-ки виявила російську техніку ще далеко на підступах. По бойових порядках окупантів відразу почала працювати наша артилерія".

Курськ масово атакували українськи безпілотники. Загорівся житловий будинок (відео)

четвер, 25 липень 2024, 0:30

Увечері 24 липня ударні БПЛА атакували російський Курськ і Курську область. Про це у себе в Telegram повідомив виконувач обов'язків губернатора Олексій Смирнов. . "У небі над Курською областю працює ППО. Відійдіть від вікон! Наближатися до уламків БПЛ...

Кулеба пояснив китайському візаві, на що Україна ніколи не піде в пошуках миру

середа, 24 липень 2024, 23:59

Україна не прогнеться на жодні ультиматуми щодо завершення війни. Китай згодний, що для закінчення війни потрібно досягти "сталого миру", а не його ілюзії. . Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба після переговорів у Китаї, повідомляють...