Ворог марно чинив опір: Спецпризначенці ГУР зачистили від росіян Кругляківку на Харківщині (відео)

Спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони України успішно звільнили населений пункт Кругляківка Куп’янського району Харківської області. Про це повідомили у п’ятницю, 18 жовтня, на Telegram-каналі ГУР Міноборони, передають Патріоти України.

Зазначається, що операція тривала з 7 по 14 жовтня 2024 року. У звільненні стратегічно важливого пункту брали участь військовослужбовці підрозділу Братство зі спецпідрозділу Тимура ГУР МО України за підтримки 77-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ.

«Ворог чинив опір, намагався контратакувати, однак зазнав поразки ― штурм окупантів розвідники відбили і продовжили витискати противника», — йдеться в повідомленні.

В ГУР додали, що завдяки професіоналізму та сміливим діям спецпризначенців, російські війська втратили більше взводу піхоти в ближніх боях. Під час штурму українські воїни також змогли взяти в полон кількох російських окупантів, отримавши важливі розвідувальні дані. У результаті операції ворога вибито з Кругляківки, а шляхи пересування окупантів були заміновані.

"Партнери хотіли б...": Зеленський висловився щодо зниження мобілізаційного віку

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 21:05

Президент України Володимир Зеленський назвав небезпечним кроком зниження мінімального граничного віку для призову на військову службу. Про це він заявив в інтерв'ю українським ЗМІ, що транслювали в ефірі загальнонаціонального телемарафону, передають П...

"Вони так добре працюють, що...": Путін придумав безглузду відмовку, чому не поїде на саміт G20 до Бразилії

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 20:44

Російський диктатор Володимир Путін у четвер, 18 жовтня, заявив, що не буде їхати на саміт G20 у Бразилію, щоб не порушувати його «хорошу роботу». Він також стверджує, що у нього з президентом Бразилії прекрасні стосунки. Про це він сказав під час зуст...