Ворог міняє тактику: Росія використала нову точку для запуску дронів-камікадзе по Києву, - британська розвідка

Окупанти почали запускати іранські дрони-камікадзе "Шахед" з Брянської області РФ. Як повідомляє розвідка Британії, Росія знайшла нову точку запуску БПЛА для того, щоб скоротити час їхнього підльоту до Києва та "промацати" сили ППО, передають Патріоти України.

Британська розвідка нагадує, що 27 лютого Міноборони України підтвердило збиття 11 дронів Shahed із 14, запущених вночі. При цьому 9 з них було збито в районі Києва, решту - в Чернігівській області на півночі України.

Ці дрони-камікадзе були запущені з Брянської області Росії. Раніше РФ запускала їх з Краснодарського краю, через Азовське море. "Другий пусковий майданчик дасть росіянам інший напрямок атаки, ближчий до Києва", - зазначає розвідка Великобританії.

“Буде масований удар”: Жданов попередив про ракетну атаку ворога по Україні

субота, 4 травень 2024, 10:56

Російська армія може завдати масованого ракетного або комбінованого удару по Україні з початком її наступальних дій на сході та північному-сході. Про це в коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України. “Я н...

Таких є 5: Військовий експерт назвав головні проблеми, з якими зіткнулась українська армія на сході

субота, 4 травень 2024, 10:50

Російський прорив під Очеретиним має потенціал "перерости у великий прорив", вважає Маркус Рейснер, полковник австрійських збройних сил. У гіршому випадку Україні загрожує локальне обвалення фронту, пише n-tv, передають Патріоти України. «Ситуація на ...