Ворог може посилити атаки? З Ірану до Росії прибув новий рейс із вантажем, у ЗСУ заявили про небезпеку

Днями з Ірану до Росії прибув новий рейс із компонентами до дронів-камікадзе, тому коли запаси будуть поповнені, то кількість атак по Україні може збільшитися. Про це повідомила прессекретарка Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

За її словами, Росія тісно співпрацює з Тегераном і налагоджує нові контакти для підтримки агресії проти України.

"Останніми днями ми спостерігали перельоти вантажного борту з Тегерана до Москви, що свідчить, що вони готові виробляти більше дронів. Вороги продовжують збирати засоби ураження на своїй території, вони в активній роботі", - розповіла вона.

Гуменюк підкреслила, що станом на зараз Росія налагодила власне виробництво дронів-камікадзе. Вони маркують їх специфічними літерами.

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...

Аншлаги Кобзона сьому добу поспіль, у ворога й посилена утилізація артилерії: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 травня

понеділок, 20 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали: