"Ворог намагається тиснути з усіх боків": У 24-й ОМБр описали критичну ситуацію в Часовому Яру

Ситуація в місті Часів Яр залишається важкою, останнім часом ранок там починається з густої смуги диму, розповів в ефірі телеканалу "Еспресо" речник пресслужби 24-ї ОМБр ім. короля Данила Іван Петричак, передають Патріоти України.

"Ситуація в зоні нашої відповідальності за останній тиждень критично не змінилася. Ворог намагається тиснути з усіх боків і просуватися вперед. Сили оборони стримують фронт. Росіяни продовжують руйнувати цивільну інфраструктуру, зрівнюючи з землею Часів Яр авіабомбами, артилерією, намагаючись штурмувати місто групами та піхотою. Ситуація залишається важкою", - зазначив він.

За його словами, у місті важко дихати та гасити пожежі: "Спека висушує траву, ліси, дерева. Хаотичні обстріли росіян підпалюють траву і випалюють поля. Дихати важко, спека впливає на відчуття, але найбільше дошкуляють пожежі, які дуже важко гасити під обстрілами".

Проукраїнська політика ЄС залишається в силі, а оборонна посилиться: Фон дер Ляєн переобрали головою Єврокомісії

четвер, 18 липень 2024, 16:12

Європарламент переобрав Урсулу фон дер Ляєн головою Єврокомісії на другий п’ятирічний термін. Про це стало відомо в четвер, 18 липня. . За результатами таємного голосування кандидатуру фон дер Ляєн підтримав 401 депутат Європарламенту, проти – 284. ....

"Наші гармаші чудово знають свою роботу": Селезньов спрогнозував, чи зможуть окупанти зайти на правий берег Херсонщини

четвер, 18 липень 2024, 15:57

Військовий експерт, полковник ЗСУ, ексречник Генерального штабу ЗСУ Владислав Селезньов спрогнозував, чи зможуть російські окупанти зайти на правий берег Херсонщини, передають Патріоти України. "Ворог може спробувати, але це буде фатальним для нього. В...