Ворог не очікував такого спротиву, ЗСУ готові відбити нову хвилю атак, - голова Міноборони України

Міністр оборони Олексій Резніков розповів про ситуацію в Україні на тлі повномасштабного російського вторгнення. У своєму Facebook глава Міноборони написав, що у Луганській, Сумській областях і на північ від Києва тривають важкі бої, на півдні країни непроста ситуація, але ворог не очікував такого спротиву, передають Патріоти України.

«Його зупинили під Харковом. Змусили замовкнути і відкинули на багатьох ділянках на сході. Російські окупанти вже здаються у полон. Кремль готує нову хвилю атак, в тому числі — повітряний десант. Але наша армія готова його зустріти», — наголосив Резніков.

Міністр нагадав, що українські ЗСУ активно застосовують сучасну зброю, отриману від партнерів, світова спільнота починає запроваджувати санкції, а в Росії розпочалися антивоєнні мітинги. «Збройні Сили, гвардійці, прикордонники, рятувальники, бійці інших силових структури героїчно тримають оборону. До спротиву поступово долучається весь народ. Тисячі громадян вже стали до лав Сил територіальної оборони... Вже завтра росіяни дізнаються ціну путінського безумства. Ми на своїй землі і не відступимо».


Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...