Ворог не пройде! Українські захисники показали ефектні кадри знищення танка РФ - розлетівся на частини (відео)

Українські захисники продовжують знищувати російських окупантів, які прийшли із війною на нашу землю. Ворог зазнає значних втрат як особового складу, так і своєї військової техніки, передають Патріоти України.

У мережі показали ефектні кадри знищення танка країни-агресора РФ. Відповідний ролик опублікували в Telegram-каналі "СтратКом ЗСУ". "Холодноярівці знають, як "запаморочити голову" кацапським танкам", – йдеться у повідомленні. Зокрема, наші захисники знищили танк Т-72.

Зазначимо, що Т-72 Урал – повоєнний радянський, наймасовіший танк другого покоління. Розроблення Т-72 почалося 1967 року. Прийнятий на озброєння у Збройних силах СРСР із 1973 року. Розроблений та вироблявся Уралвагонзаводом у Нижньому Тагілі.Екіпаж танка складається з трьох осіб: механіка-водія, навідника і командира, який також виконує функції боєзапасу.

На Донеччині російський БПЛА скинув гранату на легковик із людьми (фото)

неділя, 5 травень 2024, 13:40

У неділю, 5 травня, безпілотник із гранатою атакував авто із цивільними у Покровському районі Донецької області. Внаслідок вибуху поранення дістали троє людей: 68-річний чоловік та двоє жінок 49 та 67 років. Про це повідомляє Донецька обласна прокурату...

В ISW пояснили, що стоїть за оголошенням РФ у розшук політичних і військових лідерів України

неділя, 5 травень 2024, 12:30

Оголошення Росією у розшук президента України Володимира Зеленського та ще кількох політичних і військових лідерів є частиною її інформаційної операції з дипломатичної ізоляції країни. Кремль і не думає полишати спроб представити свою неспровоковану аг...