Ворог не припиняє атак: Аналітики DeepState розповіли, як зросла інтенсивність боїв на фронті за два місяці

Кількість зіткнень на фронті продовжує зростати. Середньодобове число зіткнень в червні становило 122.1, а в липні сягнуло вже 160.4. Про це повідомляють аналітики DeepState. Аналітики проаналізували динаміку кількості бойових зіткнень з 1 травня 2024 року, передають Патріоти України.

Аналітики DeepState розповіли, як зросла інтенсивність боїв на фронті за два місяці  фото 1

Зазначається, що середньодобове число боєзіткнень в травні було 122.1, в червні – 124.5, а в липні сягнуло вже 160.4.

Як повідомляють аналітики, на початку червня відбулося падіння інтенсивності, але під кінець місяця динаміка суттєво зросла. Так, за 1-10 червня в середньому зафіксовано 101.6 за добу, за 11-20 червня вже 125.8, тоді як за 21-30 червня – 146.2.

Активізація в кінці минулого місяця пов'язана з початком боїв за Торецьк та Нью-Йорк. Ріст і сталість зіткнень у травні відповідно з початком наступу на Харківщині.

"Вони провели випробування": Експерт розповів, що випускає оборонний завод в Іжевську і чим це загрожує ЗСУ

субота, 5 жовтень 2024, 23:40

РФ модернізують БпЛА типу "шахед", а також значно збільшують їх виробництво. Українські захисники мають бути готовими до того, що ці дрони стануть більшою проблемою, адже їх буде дедалі складніше збивати.Про це розповів авіаексперт Костянтин Криволап ...

"Одержимий ідеєю безсмертя": Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic

субота, 5 жовтень 2024, 22:25

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його гості, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині, передають Патріоти України з посиланням на The Atlantic. Як пише видання, родичі змушені пересуватись лише авт...