Ворог не відступить: У розвідці викрили цілі окупантів, які вони бомбитимуть іранськими ракетами

Російські окупанти використали близько 80 відсотків своїх сучасних ракет, обстрілюючи обʼєкти в Україні. Про це розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України у коментарі The Economist, передають Патріоти України.

Скібіцький каже, що лише за жовтень окупанти випустили 25 "Іскандерів" по Україні. За оцінками розвідки ГУР МО, у Росії залишилося до 120 "Іскандерів".

Утім, як пише The Economist, є ризики, що РФ може подвоїти свої атаки через нові поставки ракет від Ірану. У розвідці України є інформація про буцімто плани Кремля придбати в Ірану балістичні ракети Fateh-110 і Zolfaghar. Попередньо, їх будуть відправити до Криму, а потім до російських портів на Каспійському морі.

"Ми знаємо, що домовленості вже досягнуті. Ми розуміємо також, що держава-терорист концентрує сили та засоби для можливого повторення масованих ударів по нашій інфраструктурі, перш за все - енергетичній. Зокрема, для цього Росії знадобилися іранські ракети", – заявив Скібіцький.

Він наголосив, що в України немає ефективного захисту від іранських ракет, тому країна потребує сучасних систем ППО, які здатні збивати небезпечні повітряні судна.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...